Aquilo Headwear

About

Lik gjerne siden vår på FACEBOOK, og følg oss på INSTAGRAM (@AQUILOHEADWEAR).

Aquilo Headwear ble til under en evig jakt på den perfekte lua. Da det viste seg å være umulig, ble saken tatt i egne hender. Aquilo (uttales akilo) er inspirert av av nordnorsk klima og mennesker som lever av å utfordre de fire elementer. Aquilo er latinsk og betyr nordavind på godt norsk. Luene og pannebåndene er håndlaget av meg, Madeleine Hanssen, i hjertet av Nord-Norge. Rettere sagt Målselv. Alle våre priser er inklusiv merverdiavgift. Din bestilling vil normalt bli behandlet innen 24 timer etter at bestillingen er registrert, på normale arbeidsdager. Normal leveringstid vil være mellom 1 og 4 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

 • RETUR
  Hvis du av noen grunn ikke skulle være fornøyd, kan du benytte deg av angreretten og returnere varen(e). Send oss en e-post når som helst innen 14 dager og vi vil refundere hele ordren din (med unntak av fraktkostnader). Videre forutsettes det at varen kan returneres i vesentlig samme stand og mengde. Ved beskadigelse eller forringelse som skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side, vil angreretten ikke kunne gjøres gjeldende. Kjøper er selv ansvarlig for retursendingen og det oppfordres til å benytte en sendeform som gir mulighet for pakkesporing, samt erstatning dersom varen skulle bli skadet eller tapt under sending. Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).
 • BYTTING
  Ønsker du å bytte til en annen farge, eller var størrelsen feil? Gi oss beskjed om hva du ønsker å bytte til (legges ved returforsendelsen, eller send en e-post) så sørger vi for at du får riktig vare tilbake så fremst dette er på lager. Kunden dekker selv fraktkostnader forbundet med retur. Salgsvarer byttes ikke. Varer som skal returneres eller byttes sendes til:

  Madeleine Hanssen
  Engsethveien 114

  9322 Karlstad
 • REKLAMASJON
  Reklamasjon skjer ved feil eller mangler på varen. Vi tar returkostnaden ved reklamasjoner. Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt til deg som kunde.


Organisasjonsnummer 915 684 998.